A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Home / Berita Semasa / Dalam Negara / Politik / Wan Azizah dan Azmin tak muncul dalam ceramah umum PKR di PRN Sarawak

Wan Azizah dan Azmin tak muncul dalam ceramah umum PKR di PRN Sarawak

Ceramah umum kali pertama anjuran Parti Keadilan Rakyat (PKR) menjelang Pilihan Raya Negeri Ke-11 (PRN-11) menerima sambutan hambar daripada warga kota terutama pengundi di kawasan Petra Jaya.

Malah, rata-rata hadirin ceramah di pekarangan blok komersial Gita malam Jumaat dikecewakan pihak penganjur apabila kelibat Timbalan Presiden PKR, Datuk Seri Mohamed Azmin Ali tidak kelihatan seperti dijanjikan.

ceramah pkr di sarawak hambarPenganjurnya, Pejabat PKR Cabang Petra Jaya sebelum ini turut menggunakan nama Presiden PKR, Datuk Seri Wan Azizah Wan Ismail sebagai antara penceramah yang akan hadir bagi menarik kehadiran orang ramai.

Ceramah yang bermula pada 8.30 malam itu bagaimanapun bermula hambar dengan kehadiran kurang daripada 100 orang dan berakhir lesu pukul 10.30 malam langsung tanpa kelibat Azizah mahupun Azmin sendiri.

Pada ceramah itu, PKR turut membuka kaunter pendaftaran sukarelawan parti untuk DUN Tupong dan Satok serta kaunter menandatangani Deklarasi Rakyat anjuran Tun Dr. Mahathir Mohamad bagi mereka yang berminat.

About RJ

Check Also

Bahtera PH Bersama Tiga Nakhoda Akan Karam – TPM

Tindakan pembangkang meletakkan tiga pemimpin untuk mengetuai Pakatan Harapan boleh diumpamakan sebagai sebuah kapal tiga …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *