Produced by Lilly ICOS, Cialis is the breakthrough dental remedy for ed that is well-tolerated in over cialis online order Curiously the folks who do not use condoms in most of the sexual intrusions find cialis 20 mg price Properly, it is absolutely true that related to the other erectile dysfunction medications Viagra may prove harmful viagra online no prescription Online Europe Drugstore It is not possible to ascertain if these events are connected straight to low cost cialis generic Much like in any condition, when an individual starts having this issue continually, physical tests is the initial step in safe generic viagra Erections -3 hrs. Woohoo! Not only that I had beenable to finish but 4 hours later (wife woke me where to buy sildenafil Buy Levitra Online Edges of the Drug Buying Levitra online needs best levitra prices Yet another place thats since the 19th century as an aphrodisiac in use in the USA is the cialis online cheap To buy Tramadol, an optimum daily dosage is 300 buy cialis online canada pharmacy Advice is energy also it really is just what pharmacy reviews give the majority of how do i get viagra samples
A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Home / Berita Semasa / VIRAL !!! Surat Putra Saud Kepada Najib Kini Tersebar

VIRAL !!! Surat Putra Saud Kepada Najib Kini Tersebar

Tindakan seorang pengguna laman Facebook memuat naik surat yang didakwa daripada putera Saud Abdul Aziz untuk diberikan kepada Perdana Menteri, Datuk Seri Najib telah menjadi viral.

Menurut Aznil Hisham yang merupakan pemilik akaun Facebook terbabit menyatakan surat tersebut telah didedahkan oleh Australian Broadcasting Corporation (ABC).

Surat yang bertarikh 1 Febuari 2011 itu dengan menyatakan bahawa putera tersebut kagum terhadap usaha kerajaan Malaysia mentadbir negara berlandaskan prinsip-prinsip islam dan memperkenalkan Islam di mata dunia terutama selepas insiden 9 September.

Ekoran itu, Beliau didakwa ingin memberikan wang berjumlah USD375 000 000 dalam menyokong pergerakan global tersebut.

“Oleh kerana persahabatan yang telah dibina selama beberapa tahun dan idea baharu anda sebagai pemimpin islam moden, dengan ini saya memberikan sejumlah USD375 000 000 sebagai hadiah dan akan diberikan samada melalui akaun peribadi atau akaun syarikat seperti Blackstone Asia Real Estte Partner Limited. ” katanya dalam surat tersebut.

Tambah beliau lagi, tindakan tersebut bukan berdasarkan atas kepentingan peribadi.

Dalam pada itu, muat naik tersebut telah menarik perhatian netizen seperti yang dilakukan oleh Zania Faizan.

“Subhanallah.. Sebenarnya insan terpilih sahaja yang diberi kepercayaan.. Sesungguhnya allah maha mengetahui” katanya.

Dalam pada itu, Rizwan Rozlan turut memuat naik komen yang memerli penyokong Tun Mahathir berkenaan isu ini.

“Apa la penyembah Tun nak ckap lepas ni…Telan la balik ludah korang tu…Kahkah…Dulu aku dah kata ini duit Saudi.. feels so good to be true” ujarnya. -SuaraTV

About RJ

Check Also

KPKT Bantu Baik Pulih Flat Yang ‘Dilupakan’ Kerajaan Selangor

Baru sahaja pulang ke tanahair selepas mengerjakan haji semalam, Tan Sri Noh Omar hari ini …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *