A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Home / Artikel Pilihan / PKR Dan PAN Bercakaran Lagi….

PKR Dan PAN Bercakaran Lagi….

Selepas bergaduh dengan Rafizi di media sosial, Latheefa Koya bergaduh pula dengan penyokong PAN. Naib Presiden PKR itu menyindir Mat Sabu yang tidak mahu makan di meja VIP di Rumah Terbuka Aidilfitri Selangor.

Menerusi akaun FB, Latheefa  melabel penyokong PAN sebagai “naif” dan “suka tunjuk konon ketua dia marhaen” dan “hiprokrit” selain menuduh Mat Sabu “naik kapal terbang satu keluarga tu pergi holiday tiket business class”.

Penyokong PAN menyerang balas dengan memanggilnya “samseng”, “anak dara tua” dan “lawyer mentaliti sampah”, tidak kurang juga mengecam “PKR parti berangan… tanpa rasa malu nak jawatan PM..gerak kerja parti hancur berderai, pemimpin parti bangang2 dan suka cari gaduh”.

Isteri Mat Sabu juga masuk campur dan menasihatkan  Latheefa berhenti “membuat dosa kering”. Hasad dengki, tiada tolak ansur dan tiada hormat – itulah ciri-ciri pemimpin pakatan dan mereka tidak layak memimpin negara.

#PakatanGaduhLagi

#PakatanProDAP

– Malaysia4All

About Keruing Hitam

Check Also

10 Dalil DAP Anti Islam

Pendakwah bebas, Prof. Dr. Redhuan Tee Abdullah menyenaraikan 10 bukti yang menunjukkan DAP merupakan sebuah …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *