A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Home / Berita Semasa / Penipu bersiri dan biadap itulah Nizar Jemaludin

Penipu bersiri dan biadap itulah Nizar Jemaludin

Ucapan ceramah Nizar di Kampung Sayong Lembah, Kuala Kangsar, malam tadi telah menimbul rasa tidak senang hati dikalangan pemimpin negara.

IMG_20160607_211915

Nampaknya pemimpin parti amanah negara ini langsung tidak menghiraukan bulan yang mulia lagi penuh barakah ini. Tidak memperduli hati dan perasaan keluarga mangsa mahupun mereka yang rapat dengan mangsa.

Mengulas perkara ini Timbalan Perdana Menteri Datuk Ahmad Zahid Hamifi berkata beliau mendoakan agar Allah swt menerima taubat pemimpin Parti Amanah Negara (AMANAH) itu.

“Saya tidak terkejut dengan apa yang keluar dari kalam beliau (Nizar), kerana rupanya beliau belum pernah berubah dan belum cukup bertaubat dengan apa yang beliau alami sebelum ini.

Sementara itu Menteri Pertahanan, Datuk Seri Hishammuddin Hussien pula berkata melihat kepada peribadi Nizar kata-kata diluahkan beliau menggambarkan kelemahan dirinya sendiri itu.

“Saya tengok kalau ayat-ayat yang seperti itu diluahkan dalam keadaan seperti ini, saya tengok (Nizar) biadap sebab saya kenal secara rapat (arwah) saya kenal isterinya dan saya kenal anak-anaknya.

Dalam pada itu Menteri Besar Perak pula menggelar Nizar sebagai “Penipu Bersiri”

Apa yang cuba disampaikan oleh Nizar tidak lebih dari rasa marah dan dendam.

About RJ

Check Also

KPKT Bantu Baik Pulih Flat Yang ‘Dilupakan’ Kerajaan Selangor

Baru sahaja pulang ke tanahair selepas mengerjakan haji semalam, Tan Sri Noh Omar hari ini …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *