A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Home / Artikel Pilihan / Ketua AMK Ampang punyai harta bernilai jutaan RM….?

Ketua AMK Ampang punyai harta bernilai jutaan RM….?

Hebat dan mengagumkan. Itulah yang dapat saya katakan apabila melihat gambar Istana dan kereta mewah Ketua AMP PKR Ampang yang baru berusia 28 tahun. Insan bernama Adam Rosly juga kini sudah bergelar Dato.

Istana AMK Ampang 1

Istana AMK Ampang 2

Mahligai ini dikatakan bernilai RM7 juta, telah didirikan di tengah-tengah rumah-rumah orang miskin. Melihat dari foto yang diterima kereta mewah terdiri daripada BMW, Mercedes dan lain-lain berderetan di dalam laman rumah.

Kereta AMK Ampang

Cuba bayangkan ini hanyalah Ketua AMK Ampang. Masih lagi bukan setaraf dengan Ahli Parlimen Ampang, Zuraida Zakaria. Saya kagum dengan Dato Adam Rosly yang dapat menyimpan wang sejak dari kecil untuk membolehkan beliau membeli mahligai jutaan ringgit sewaktu umur 20an.

Ketika mengulas isu yang tersebar luas gambar-gambar di atas di media sosia, beliau telah mencabar Suruhanjaya Pencegahan Rasuah Malaysia (SPRM) menjalankan siasatan ke atas beliau dan beliau akan memberikan kerjasama yang penuh.

Adam Rosly

Oleh itu kepada SPRM sudi-sudilah menyahut cabaran tersebut!..

 

About RJ

Check Also

10 Dalil DAP Anti Islam

Pendakwah bebas, Prof. Dr. Redhuan Tee Abdullah menyenaraikan 10 bukti yang menunjukkan DAP merupakan sebuah …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *