A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Home / Artikel Eksklusif / KESEPADUAN MELAYU ISLAM AKAN BERAKHIR BILA TUNGGAK PEMERINTAH DIKUASAI OLEH GOLONGAN BUKAN MELAYU ISLAM?

KESEPADUAN MELAYU ISLAM AKAN BERAKHIR BILA TUNGGAK PEMERINTAH DIKUASAI OLEH GOLONGAN BUKAN MELAYU ISLAM?

Adakah benar kesepaduan dan kesepakatan melayu islam akan menemui titik noktahnya bila pemerintahan di bumi jawi ini dikuasai oleh bukan golongan melayu islam? Inilah persoalan yang dilontarkan oleh Prof Ibrahim Ashaari dalam catatan fbnya pada 13 Julai 2017 yang lalu.

Ada beberapa perkara pokok yang dibicarakan untuk kita fikir serta renungkan. Memandang jauh kehadapan dengan melihat realiti masakini membuatkan kita terasa gerun. Andainya benar terjadi…….


Jika pemerintahan bukan lagi dikuasai oleh golongan Melayu lslam, dalam pandangan aku, berkemungkinan berakhirlah kesepaduan MELAYU ISLAM!

Gerakan sulit DAP yang di ‘joystik control’ oleh KUASA ASING, telah dapat kita hidu. Gerakan bersistematik dan digerakan dengan begitu halus sehingga terdapat beberapa cerdik pandai MELAYU LIBERAL yang telah berjaya mereka pengaruhi.

Bermula dengan MEMPORAK PERANDAKAN PAS hingga berpecah dan tertubuhnya PAN, kemudian DAP menggunakan beberapa pemimpin dalaman UMNO yang berstatus DESPERADO hingga lahirnya PARTI BUNGA (PPBM), tujuan mereka tidak lain tidak bukan ialah untuk melemahkan KESEPADUAN & KESEPAKATAN MELAYU ISLAM.

Apabila DAP ini yakin sepenuhnya yang orang orang MELAYU telah berpecah dan lemah, maka tindakan mereka seterusnya ialah DIVIDES & RULES (PECAH & PERINTAH)!

Pada ‘posting-posting’ yang lepas, aku telah BONGKARKAN strategi mereka MEMPERGUNAKAN HUBUNGAN DENGAN ISTANA, selepas itu menguasai badan badan berkuasa tempatan (PBT) dan akhirnya DAP akan bergerak menguasai badan badan KEHAKIMAN.

Taktik mereka adalah menamatkan semua hakim hakim MELAYU ISLAM yang sudah sampai usia BERSARA dan mula diganti dengan mereka mereka yang lebih LIBERAL!!!! Jika mereka berjaya !!!, bayangkan apakah akan terjadi kepada nasib anak bangsa MELAYU ISLAM 30 tahun akan datang 😣😣😣!!!

Fikir fikirkan…
Jangan mudah percaya kepada fitnah dajjal, terutama yang berpaksi dari AMERIKA PAKSI SETAN tu!!!

#PATAHSAYAPAKUTERBANGJUA

Disalin dengan sedikit perubahan untuk kesesuian dari fb Ibrahim Ashaari di https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1591342274230930&id=100000655172907

About Keruing Hitam

Check Also

PUSAT TRANSFORMASI LUAR BANDAR (RTC) – AKU JANJI KERAJAAN PERSEKUTUAN TERLAKSANA

Sebanyak RM378 juta jualan telah tercatat menerusi Pusat Transformasi Luar Bandar (RTC) sehingga Mac 2017 …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *