A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Home / Artikel Eksklusif / DAP Kuasai Pakatan Harapan, PKR PAN PPBM Hanya Boneka?

DAP Kuasai Pakatan Harapan, PKR PAN PPBM Hanya Boneka?

DAP amat mengerti dan faham, untuk menguasai pemerintahan di Malaysia mereka mesti menguasai orang MELAYU ISLAM. Mengaharapkan undi dari kaum Cina dan India adalah tidak memadai.

Justeru dari DAP mula merapati parti-parti melayu islam dalam perikatan yang diberi nama ANGKATAN PERPADUAN UMMAH. Sejak dari itu mereka tidak menoleh kebelakang hinggalah terbinanya BARISAN ALTERNATIF, PAKATAN RAKYAT DAN KINI PAKATAN HARAPAN….


Apabila puak cauvanis DAP dapat men’joy stick‘ (Menguasai) beberapa parti berlandaskan DESPERADO MELAYU, maka tauke yang mengendalikan ‘joy stick’ itu akan terus duduk dikerusi empuk, ketawa dan bertepuk tangan bila BONEKA-BONEKA mereka bercakaran!!!

Dulu PAS dikudakan hingga muncul parti tempelan yang kononnya mendokong agama, PAN! Lihat sendiri pemimpin dan pendokong parti itu, dulunya berTAQLID dengan PAS, jika keluar meninggalkan parti akan jatuh TALAK 3 dengan isteri masing masing! Tetapi mereka masih terus bersama dengan JANDA masing masing 😎😎😎 pertanda AGAMA diperalatkan!

APAKAH BOLEH DIPERCAYAI PARTI PAN INI????

Percubaan DAP memecahbelahkan UMNO dapat dilihat bila mereka berusaha dan bekerja dengan bergitu licik memperkudakan Tun M, hingga tertubuh Parti bunga PPBM! dengan pengaruh Tun M, beberapa pendokong UMNO telah diperalatkan!!!!

Apakah tujuan DAP? Tidak lain dan tidak bukan adalah untuk melemahkan perpaduan orang orang Melayu melalui parti UMNO. Jika DAP berjaya, mereka akan mengaplikasikan apa yang dipanggil “DIVIDE AND RULE”.

Bagi DAP, PKR bukan isu lagi! AZMIN dan WAN AZIZAH adalah ibarat sudah menjadi dua parti bawah satu payung! Mereka telah bercakaran secara automatik dan ‘joy stick’ sudah boleh dilepaskan terus kepada ‘auto pilot’!!

Sekali lagi, sejujurnya aku nasihatkan kepada UMAT MELAYU ISLAM dibumi MELAYU ini, berfikir dengan sebaik boleh demi masa depan AGAMA, BANGSA DAN TANAH AIR ini, buatlah pilihan yang terbaik untuk anak cucu kita!!!

NO SURRENDER NO RETREAT!
#PATAHSAYAPAKUTERBANGJUA

Disalin dengan sedikit perubahan untuk kesesuian dari fb Ibrahim Ashaari  https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1593391340692690&id=100000655172907

About Keruing Hitam

Check Also

PUSAT TRANSFORMASI LUAR BANDAR (RTC) – AKU JANJI KERAJAAN PERSEKUTUAN TERLAKSANA

Sebanyak RM378 juta jualan telah tercatat menerusi Pusat Transformasi Luar Bandar (RTC) sehingga Mac 2017 …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *