A huge collection of 3400+ free website templates JAR theme com WP themes and more at the biggest community-driven free web design site
Home / Sembang Kedai Kopi / Azmin Hanya Tahu Habiskan Dana, Abai Kebajikan Rakyat

Azmin Hanya Tahu Habiskan Dana, Abai Kebajikan Rakyat

Sembang kedai kopi kebelakangan ini banyak berkisar tentang “kejayaan” kerajaan PKR Selangor memberi bonus 2 bulan kepada kakitangan kerajaan. Mereka sebenarnya tidak sedar MB Selangor Azmin Ali hanya tahu membelanjakan duit rizab yang dikumpulkan oleh bekas MB Khalid Ibrahim sedangkan aspek pentadbiran yang lain diabaikan.

Kekadang jadi kita jadi keliru bila bercerita tentang kebagusan Azmin bagi dua bulan bonus kepada kakitangan awamnya. Keliru bila ditanya Kerajaan Persekutuan bagi BR1M untuk rakyat yang berpendapatan rendah termasuk mereka yang ramai duduk sembang dikedai kopi.

Bila disergah Azmin bagi apa pada anda untuk raya ni? garu kepala untuk menjawabnya!

Sebagai negeri yang termaju Malaysia, Selangor perlu sebuah kerajaan yang menangani isu berkaitan pembangunan serta merangka satu pelan jangka panjang untuk rakyat dan bukannya pemimpin yang hanya pandai bercakap politik kosong. Jika dibiarkan Selangor akan mengikut jejak Pulau Pinang yang sudah menjadi “failed state”.

About Keruing Hitam

Check Also

Fakta Yang Di ‘Konar Baring’kan…

Apa kata ‘survey’….. Rafizi kata Najib tidak mendapat sokongan dari kajiselidik yang dijalankan oleh invoke …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *